Φθινόπωρο, η εποχή του κλαδέματος!

To φθινόπωρο είναι εδώ, που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα της προετοιμασίας για τους πιο κρύους μήνες. Εάν η φροντίδα του κήπου σας κάνει χαρούμενους, σας εγγυόμαστε ότι το φθινόπωρο δεν είναι μόνο καλό για την αυλή σας. Είναι καλό για εσάς!

Κλάδεμα Δέντρων

Το κλάδεμα των δέντρων σας μετά την αδράνεια τους θα ενθαρρύνει την υγιή ανάπτυξη την άνοιξη. Τα κλαδευτήρια μακριών λαβών, τα κορυφής αλλά και τα κλαδευτήρια χειρός με μηχανισμό PowerGear® πολλαπλασιάζουν τη δύναμη σας έως και 3 φορές. Με αυτό το τρόπο έχετε περισσότερη ισχύ σε κάθε κοπή, εξασφαλίζοντας ευκολία στην περιποίηση των σκληρών μίσχων και των κλαδιών.

PowerGear X Κλαδευτήρια Χειρός

H σειρά PowerGear™ X διαθέτει κλαδευτήρια κοπής bypass αλλά και ακμονωειδούς κοπής.

Δείτε Περισσότερα

PowerGear X Κλαδευτήρια με μακριές λαβές

Τα κλαδευτήρια μακριών λαβών και οι ψαλίδες της Fiskars® προσφέρουν πρώτης τάξης απόδοση κοπής, που διασφαλίζεται μέσω των συνεχών tests στα οποία υποβάλλονται.

Δείτε Περισσότερα

PowerGear X Κλαδευτήρια κορυφής

Τα κλαδευτήρια κορυφής της Fiskars® έχουν αναπτυχθεί για να επεκτείνουν την ισχύ κοπής όταν το κλάδεμα πρέπει να γίνει σε μεγάλο ύψος ή και πολύ χαμηλά.

Δείτε Περισσότερα

Φύτευση βολβών

Οι θερμοκρασία του εδάφους έχει πέσει δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για την φύτευση βολβών. Τα εργαλεία καλλιέργειας της σειράς Xact™ της Fiskars έχουν πολύ ελαφρύ σκελετό και απόλυτη ακρίβεια. Ιδανικά για χρήση σε γλάστρες και μπαξέδες.

Tσουγκράνα Xact™

Εξαιρετικά αποτελεσματική τσουγκράνα με 7 τρισδιάστατα ανοξείδωτα δόντια, εργονομική λαβή SoftGrip™ και οπή κρεμάσματος για βολική αποθήκευση.

Δείτε Περισσότερα

Φτυαράκι ζιζανίων Xact™

Ιδιαίτερα ελαφρύ και στιβαρό φτυάρι με μακριά και κοφτερή ανοξείδωτη λάμα που αφαιρεί και τα πιο βαθιά ριζωμένα ζιζάνια.

Δείτε Περισσότερα